Kabar

  • Kacamata kanggo lelungan liburan-lensa photochromic, lensa warna lan lensa polarisasi

    Kacamata kanggo lelungan liburan-lensa photochromic, lensa warna lan lensa polarisasi

    Musim semi teka kanthi sinar srengenge sing anget!Sinar UV uga ngrusak mripatmu kanthi meneng.Mungkin penyamakan dudu bagian sing paling awon, nanging karusakan retina kronis luwih prihatin.Sadurunge preian dawa, Green Stone Optical wis nyiapake "pelindung mata" iki kanggo sampeyan....
    Waca liyane
  • Apa sing bakal sampeyan lakoni yen sampeyan buta dening sinar dhuwur?

    Apa sing bakal sampeyan lakoni yen sampeyan buta dening sinar dhuwur?

    Miturut statistik resmi: tingkat kacilakan lalu lintas ing wayah wengi 1,5 kaping luwih dhuwur tinimbang ing wayah awan, lan luwih saka 60% kacilakan lalu lintas utama dumadi ing wayah wengi!Lan 30-40% saka kacilakan ing wayah wengi disebabake nyalahi panggunaan balok dhuwur!Mulane, balok dhuwur ...
    Waca liyane
  • Apa lensa photochromic worth iku?

    Apa lensa photochromic worth iku?

    Lensa Photochromic, uga dikenal minangka lensa transisi, nyedhiyakake solusi sing trep kanggo individu sing butuh koreksi lan perlindungan saka sinar UV sing mbebayani.Lensa iki kanthi otomatis nyetel warna adhedhasar tingkat cahya UV, nyedhiyakake sesanti sing cetha ...
    Waca liyane
  • Apa bedane lensa polarisasi lan fotokromik?

    Apa bedane lensa polarisasi lan fotokromik?

    Lensa polarisasi lan lensa photochromic minangka pilihan kacamata sing populer, saben menehi keuntungan unik kanggo macem-macem tujuan lan kahanan.Ngerteni beda antarane rong jinis lensa iki bisa mbantu individu nggawe keputusan sing tepat babagan ...
    Waca liyane
  • Lensa photochromic utawa transisi sing luwih apik?

    Lensa photochromic utawa transisi sing luwih apik?

    apa iku lensa photochromic? Lensa photochromic iku lensa optik sing dirancang kanggo otomatis nyetel werna adhedhasar tingkat cahya ultraviolet (UV).Lensa dadi peteng nalika kena sinar srengenge utawa sinar UV, menehi perlindungan marang padhang lan sinar UV.aku...
    Waca liyane
  • apa bedane antarane varifocals lan bifocals

    apa bedane antarane varifocals lan bifocals

    Varifocals lan bifocals minangka loro jinis lensa kaca mata sing dirancang kanggo ngatasi masalah penglihatan sing ana hubungane karo presbyopia, kondisi umum sing ana hubungane karo umur sing mengaruhi visi cedhak.Nalika loro jinis lensa mbantu individu ndeleng ing sawetara jarak, padha beda-beda ing desain lan fu...
    Waca liyane
  • Apa sing digunakake lensa bifocal?

    Apa sing digunakake lensa bifocal?

    Lensa bifocal yaiku lensa kacamata khusus sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan visual wong sing angel fokus ing obyek sing cedhak lan adoh.Ing ngisor iki minangka titik kunci sing kudu ditimbang nalika ngrembug babagan panggunaan lensa bifokal: Koreksi presbiopia: Lensa bifokal...
    Waca liyane
  • Sing luwih apik visi tunggal utawa progresif?

    Sing luwih apik visi tunggal utawa progresif?

    outline: I.Single Vision Lensa A. Cocog kanggo individu karo resep padha kanggo kadohan lan cedhak sesanti B. Becik kanggo kabutuhan visual tartamtu ing mung siji kadohan C. Umumé ora mbutuhake wektu imbuhan II.Lensa Progresif A. Alamat presbiopia lan p...
    Waca liyane
  • Bisa aku nganggo lensa sesanti siji kabeh wektu

    Bisa aku nganggo lensa sesanti siji kabeh wektu

    Ya, sampeyan bisa nganggo lensa sesanti tunggal sawayah-wayah, anggere wis diwènèhaké dening profesional perawatan mripat kanggo nyukupi kabutuhan sesanti tartamtu.Lensa sesanti tunggal cocok kanggo mbenerake rabun dekat, rabun dekat utawa astigmatisme lan bisa digunakake ing saindhenging t...
    Waca liyane
  • Kepiye pengaruh lensa ing mripat?

    Kepiye pengaruh lensa ing mripat?

    Ayo miwiti kanthi mangsuli pitakon: suwene sampeyan ngganti kacamata?Jumlah myopia ing wong diwasa biasane ora owah akeh, lan akeh wong sing nganggo kacamata nganti akhir jaman ...... Nyatane, iki salah !!!!!!! Kacamata ...
    Waca liyane